SSL Certificaten

Beveilig uw site en geef u bezoekers daarmee meer vertrouwen.
Met een reeks merken hebben we het juiste certificaat voor al uw behoeften op het gebied van sitebeveiliging

Kies zelf u niveau van validatie

Domain Validation (DV)

Basis beveiliging

Alleen domeinvalidatie. Uitgegeven binnen een paar minuten. Ideaal voor blogs, sociale media en persoonlijke websites.

Kopen

Organization Validation (OV)

Sterke SSL op zakelijk niveau

Basis identiteitsverificatie. Ideaal voor websites van kleine bedrijven en pagina's die gevoelige informatie accepteren.

Kopen

Extended Validation (EV)

Maximale bescherming en vertrouwen

Volledige identiteitsverificatie. Ideaal voor zakelijke en e-commercesites die maximaal bezoekersvertrouwen willen bieden.

Kopen

Weet u niet zeker welke u moet kiezen? Laat ons u helpen beslissen

Wat is SSL?SSL certificaten is een van de fundamenten in de internetbeveiliging. Het wordt gebruikt om een gecodeerde verbinding tot stand te brengen en het zorgt ervoor dat gegevens veilig kunnen worden verzonden tussen een browser of de computer van de gebruiker en een server/website.

 • Brengt een beveiligde verbinding tot stand tussen een browser met een server
 • Versleutelt communicatie om gevoelige informatie die uw klanten aan u verstrekken te beschermen
 • Plaatst een hangslot-icoon naast uw webadres in de browser
 • Verifieert de identiteit van een organisatie

Standaard SSL (domein gevalideerd) Certificaten zijn het gemakkelijkste en meest voorkomende type SSL-certificaat. OV en EV certificaten ook verifieren ze de identiteit van de organisatie die erachter zit om vertrouwen te vergroten.

Met onze SSL-certificaatservices* hoeft u geen handmatige stappen te ondernemen om elk jaar nieuwe certificaten te configureren en te implementeren. We genereren automatisch een verlengingsopdracht wanneer uw certificaat het einde van zijn geldigheid nadert. Na betaling configureren, valideren en leveren we uw nieuw certificaat automatisch voor u.

* Uw domein moet worden gehost door dezelfde hostingprovider die het SSL-certificaat heeft verkocht, en de server moet cPanel gebruiken, Plesk of DirectAdmin.

Verbeter uw zoekmachine ranking

Zorg voor vertrouwen en online veiligheid voor uw websitebezoekers en bedrijf.

Google wil het web veiliger maken en een groot deel daarvan houdt in dat de sites die mensen via Google bezoeken, veilig zijn. Daarom is aangetoond dat websites die SSL gebruiken hogere posities krijgen in de zoekresultaten.

Er zijn ook veel meer redenen waarom u zou moeten overwegen om SSL aan uw website toe te voegen:

Versleutel gevoelige gegevens
Bescherm de privacy van gebruikers
Veilige online transacties
Activeer HTTPS en het slotpictogram
Bewijs legitimiteit
Verhoog je SEO-rangschikking

Browsers zijn veranderd, blijf niet achter

Webpagina's die niet via HTTPS worden aangeboden, worden nu weergegeven als 'niet beveiligd' in Google Chrome en Mozilla Firefox. Laat uw website daar niet een van zijn. SSL vandaag nog toevoegen.
Upgrade bij ons en krijg tot 12 maanden extra gratis. Lees Meer »

Upgrade naar Extended Validation SSL

Hoewel alle SSL-certificaten vergelijkbare methoden gebruiken om uw gegevens te beschermen en te valideren. Varieert het niveau van vertrouwen en bevestiging dat ze bieden.

Extended Validation Certificates bieden het hoogste niveau van validatie en vertrouwen. Ze valideren en tonen de naam en locatie van bedrijven en organisaties om klanten extra vertrouwen te geven tijdens het online zakendoen.


store.ssl.landingPage.evs.standard


store.ssl.landingPage.evs.ev


Meer informatie over Extended Validation SSL-certificaten

Hoewel de behoefte aan online beveiliging universeel is, zijn niet alle SSL-certificaten gelijk. De onderstaande gids is bedoeld om u te helpen beslissen welk type certificaat voor u geschikt is.

Domain Validation (DV)

 • Verifieert alleen eigendom van het domein en controleert de domeinnaam
 • Uitgegeven binnen enkele minuten
 • Handhaaft browser-compliance

Ideaal voor niet-kritieke webpagina's

Zie DV als het krijgen van een bibliotheekpas - geen bevestiging van wie je werkelijk bent, zeer minimale vereisten om te verkrijgen en zeer snel uitgegeven.

Blader door domeinvalidatiecertificaten

Organization Validation (OV)

 • Verbeterde validatie inclusief authenticatie van de identiteit van de aanvrager
 • Uitgegeven binnen een dag
 • Handhaaft browser-compliance

Ideaal voor gevoeligere webpagina's zoals inlogpagina's

Zie OV als het verkrijgen van een rijbewijs - meer hoepels om doorheen te springen dan een bibliotheekkaart, maar daardoor krijg je wel meer vertrouwen met dit als je identificatie techniek.

Bladeren door organisatievalidatiecertificaten

Extended Validation (EV)

 • Dit is op de standaard gebaseerde benadering van authenticatie, het hoogste authenticatieniveau voor SSL-certificaten
 • Meestal uitgegeven binnen 1-3 dagen
 • Handhaaft browser- en andere brancheconformiteiten

Ideaal voor gevoelige webpagina's, waaronder e-commerce, online bankieren, accountaanmeldingen

Zie EV als het krijgen van een paspoort: veel strengere processen, langere doorlooptijden en meer verificatie van wie je bent dan bij een bibliotheekpas of rijbewijs. Internationaal erkend als de meest vertrouwde manier om uw identiteit te verifiëren.

Bladeren door uitgebreide validatiecertificaten
 • RapidSSL

  RapidSSL®-certificaten helpen u de transacties van uw klanten veilig te houden met tot 256-bit gegevensversleuteling en websiteverificatie. Koop een certificaat en bespaar door inschrijving met geautomatiseerde validatie van domeinbeheer. Het beste van alles is dat onze SSL-certificaten tot de meest betaalbare in de branche behoren. We houden onze kosten laag en geven de besparingen aan u door.

  from
  €15,95EUR/Jr
  Lees Meer
 • GeoTrust QuickSSL Premium

  Beveilig uw website snel. GeoTrust® QuickSSL® Premium-certificaten zijn een van de snelste manieren om online transacties en applicaties met SSL te beschermen. Met een automatisch authenticatie- en uitgifteproces duurt het slechts enkele minuten om uw QuickSSL Premium SSL-certificaat te verkrijgen. Daarna is het beheren en vernieuwen van uw certificaten een fluitje van een cent. Met GeoTrust krijgt u goedkope SSL zonder concessies te doen aan gemak, keuze of betrouwbaarheid.

  from
  €70,95EUR/Jr
  Lees Meer
 • GeoTrust True BusinessID

  Business-class SSL - alleen beter. Als het gaat om het selecteren van SSL-beveiliging voor uw bedrijf, heeft u veel keuzes. Met GeoTrust is de beslissing eenvoudig. GeoTrust® True BusinessID SSL-certificaten laten uw klanten weten dat uw site betrouwbaar is en dat u hun beveiliging serieus genoeg neemt om uw certificaat van een wereldwijd vertrouwde certificeringsinstantie te krijgen.

  from
  €88,95EUR/Jr
  Lees Meer
 • DigiCert Secure Site

  Bescherm uw website of e-mailverkeer met industriële 2048-bit encryptie met een Secure Site SSL Certificaat.

  from
  €355,95EUR/Jr
  Lees Meer
 • DigiCert Secure Site Pro

  Met Secure Site Pro biedt SSL een certificaat met hoge zekerheid en extra functies voor uitgebreide websitebeveiliging.

  from
  €885,95EUR/Jr
  Lees Meer
 • GeoTrust True Business ID with EV

  Maak een sterke beveiligingsverklaring met de groene adresbalk. GeoTrust® True BusinessID met EV (Extended Validation) is ons premium SSL-beveiligingsproduct van bedrijfsklasse en bevestigt visueel het hoogste niveau van authenticatie dat beschikbaar is onder SSL-certificaten. De groene balk zegt het allemaal. Websitebezoekers merken echt wanneer de adresbalk groen wordt in hun goed beveiligde browsers en het organisatieveld begint te draaien tussen uw bedrijfsnaam en GeoTrust.

  from
  €159,95EUR/Jr
  Lees Meer
 • DigiCert Secure Site EV

  Secure Site Extended Validation (EV) SSL-certificaten beschermen uw meest waardevolle activa - uw klanten en uw merk - tegen phishingfraude en online fraude.

  from
  €885,95EUR/Jr
  Lees Meer
 • DigiCert Secure Site Pro EV

  Secure Site Pro EV SSL is de hoogste authenticatie met extra functies voor uitgebreide websitebeveiliging en robuuste bescherming tegen identiteitsgerichte aanvallen.

  from
  €1.334,95EUR/Jr
  Lees Meer
 • RapidSSL Wildcard

  RapidSSL® Wildcard-certificaten helpen u meerdere subdomeinen te beveiligen met één goedkoop SSL-certificaat afgegeven aan * .uwdomein.com. Bescherm de persoonlijke gegevens van uw klanten met tot 256-bit encryptie. Geautomatiseerde validatie van domeinbeheer maakt siteverificatie een fluitje van een cent. Bij RapidSSL geloven we in het bieden van de SSL-bescherming die u nodig heeft tegen een concurrerende prijs.

  from
  €132,95EUR/Jr
  Lees Meer
 • GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

  Beveilig uw domein en alle subdomeinen van hetzelfde niveau snel. GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard-certificaten zijn een van de snelste manieren om te beginnen met het beschermen van al uw subdomeinen op één enkel certificaat. Ons geautomatiseerde e-mailauthenticatieproces betekent dat u uw certificaat binnen enkele minuten ontvangt. Met QuickSSL Premium-wildcardcertificaten krijgt u onbeperkte subdomeinen en op een onbeperkt aantal servers - één certificaat dat zich aanpast naarmate uw bedrijf groeit.

  from
  €248,95EUR/Jr
  Lees Meer
 • GeoTrust True Business ID Wildcard

  Vereenvoudig het certificaatbeheer met het gemak van een Wildcard-certificaat. Met GeoTrust® True BusinessID Wildcard-certificaten kunt u meerdere subdomeinen beveiligen op één enkel certificaat, waardoor de beheertijd en -kosten worden verminderd. Of het nu de startpagina van uw bedrijf is of de hostnaam van uw mailserver, het beschermen van gevoelige informatie is uw doel - en dat is ook ons doel.

  from
  €390,95EUR/Jr
  Lees Meer

FAQ

Wat is een SSL-certificaat?

SSL-certificaten maken gegevensoverdracht op internet mogelijk en zorgen ervoor dat gegevens veilig van een webserver naar een browser kunnen worden verzonden. Met SSL kan uw website het https-protocol gebruiken en een hangslot weergeven in de webbrowsers van eindgebruikers om aan te geven dat de verbinding veilig is. Dit wekt extra vertrouwen..

Waarom heb ik een SSL-certificaat nodig??

SSL-certificaten zijn een essentieel onderdeel van het internet. Ze coderen niet alleen de communicatie tussen uw computer en de server waarop een website zich bevindt, maar ze bieden ook verificatie dat een site is wat deze beweert te zijn.

Wat zijn de verschillende soorten SSL?

Er zijn 3 verschillende controleniveaus waarop SSL-certificaten zijn gebaseerd. Domein gevalideerd (DV), organisatie gevalideerd (OV) en uitgebreide validatie (EV). Het grote verschil tussen de soorten certificaten is de informatie die deCertificate Authority, RapidSSL, GeoTrust en DigiCert nodig heeft en valideert om een certificaat uit te geven. De hogere certificaatniveaus vereisen meer informatie en worden vaak weergegeven in de browserbalk. EV SSL maakt bijvoorbeeld de browserbalk groen en toont de naam van de organisatie aan om zo bezoekers om meer vertrouwen te geven.

Wat is een Wildcard SSL-certificaat?

Een Wildcard SSL-certificaat biedt dezelfde coderings- en authenticatiefuncties als andere SSL-certificaten, maar kan ook worden toegepast op een onbeperkt aantal subdomeinen van een website. Een Wildcard SSL-certificaat ondersteunt dus het hoofddomein (example.com) en zijn subdomeinen. Lees Meer

Wat zijn de voordelen van een EV SSL Certificaat??

(EV) Extended Validation, is de hoogste klasse van SSL die vandaag de dag beschikbaar is en deze geeft meer geloofwaardigheid en vertrouwen aan een website dan andere SSL-certificaten. Ze bevatten functies zoals de groene adresbalk en de weergave van uw bedrijfsnaam. Hiervan is bewezen dat dit het consumentenvertrouwen vergroot.

Wat als ik al een SSL-certificaat heb?

U kunt op elk moment naar ons overstappen. We bieden zeer concurrerende prijzen en als je al een bestaand certificaat hebt, voegen we de resterende geldigheid die je hebt op je bestaande SSL-certificaat toe tot een maximum van 12 extra maanden. Lees Meer

Onze SSL-certificaten zijn een van de meest opvallende documenten op het gebied van online beveiliging.