SSL Certificaten

Beveilig uw website en voeg vertrouwen toe aan uw bezoekers.
Met een reeks merken hebben we het juiste certificaat voor al uw behoeften op het gebied van websitebeveiliging.

Kies uw veiligheidsniveau tussen DV-OV-EV

Domein Validatie (DV)

Basis Security

Alleen domeinvalidatie. Klaar in enkele minuten. Ideaal voor blogs, sociale media en persoonlijke websites.

Meer Info

Organisatie Validatie (OV)

Sterk business level SSL

Sterke identiteitsverificatie. Ideaal voor kleine bedrijven websites en pagina's die gevoelige informatie accepteren.

Meer Info

Uitgebreide Validatie (EV)

Maximum Bescherming & Trust

Volledige identiteitsverificatie. Ideaal voor zakelijke en e-commercesites die het maximale vertrouwen van bezoekers willen bieden.

Meer Info

Weet u niet zeker welke u moet kiezen? Laat ons u helpen beslissen

Wat is SSL?SSL-certificaten zijn essentieel voor internetbeveiliging. Ze worden gebruikt om een versleutelde verbinding tot stand te brengen en om gegevens veilig tussen een browser of de computer van een gebruiker en een server of website te verzenden.

 • Brengt een veilige verbinding tot stand tussen een browser en server
 • Versleutelt gevoelige informatie die uw klanten aan u verstrekken
 • Plaatst een hangslot naast uw webadres in de browser
 • Verifieert de identiteit van een organisatie

Standaard SSL (Domain Validatie) certificaten zijn het gemakkelijkste en meest voorkomende type SSL-certificaat. OV- en EV-certificaten authenticeren ook de identiteit van het bedrijf of de organisatie die het certificaat bezit, waardoor eindgebruikers meer vertrouwen krijgen.

Verbeter uw zoekmachine ranking

Creëer vertrouwen en online beveiliging voor uw websitebezoekers en bedrijven.

Google wil het internet veiliger maken en een groot deel daarvan houdt in dat de websites die mensen via Google bezoeken, veilig zijn. Daarom is aangetoond dat websites die SSL gebruiken profiteren van een hogere positie in de zoekresultaten.

Er zijn nog veel meer redenen waarom u zou moeten overwegen SSL aan uw website toe te voegen:

Versleutel gevoelige gegevens
Bescherm de privacy van gebruikers
Veilige online transacties
Activeer HTTPS en het slotpictogram
Bewijs legitimiteit
Verhoog de SEO-rangking

Browsers zijn veranderd, blijf niet achter

Webpagina's die niet via HTTPS worden weergegeven, worden nu weergegeven als 'niet veilig' in Google Chrome en Mozilla Firefox. Laat uw website er niet een van zijn. Voeg SSL vandaag toe.
Upgrade bij ons en krijg tot 12 maanden extra gratis. Kom meer te weten »

Upgrade naar Uitgebreide Validatie (EV) SSL

Hoewel alle SSL-certificaten vergelijkbare methodes gebruiken om uw gegevens te beschermen en te valideren, varieert het niveau van vertrouwen en bewering dat ze bieden.

Uitgebreide Validatie (EV) Certificaten bieden het hoogste niveau van validatie en vertrouwen. Ze valideren en tonen de naam en locatie van bedrijven en organisaties om klanten meer vertrouwen te geven wanneer ze online zaken doen.


store.ssl.landingPage.evs.standard


store.ssl.landingPage.evs.ev


Meer informatie over Uitgebreide Validatie (EV) Certificaten

Hoewel de behoefte aan online beveiliging universeel is, zijn niet alle SSL-certificaten gelijk gemaakt. De onderstaande gids is bedoeld om u te helpen beslissen welk type certificaat voor u geschikt is.

Domein Validatie (DV)

 • Verifieert alleen eigendom en controle van de domeinnaam
 • Klaar in enkele minuten
 • Handhaaft browser-compliance

Ideaal voor niet-kritische webpagina's

Zie DV als het verkrijgen van een bibliotheekkaart - geen bevestiging van wie u werkelijk bent, zeer minimale vereisten om te verkrijgen en zeer snel geleverd.

Meer info over Domein Validatie Certificaten

Organisatie Validatie (OV)

 • Verbeterde validatie inclusief authenticatie van de identiteit van de aanvrager
 • Geleverd binnen één dag
 • Handhaaft browser-compliance

Ideaal voor meer gevoelige webpagina's zoals inlogpagina's

Zie OV als het verkrijgen van een rijbewijs - meer hindernissen om doorheen te komen dan een bibliotheekpas, maar meer vertrouwd als een vorm van identificatie.

Meer info over Organisatie Validatie Certificaten

Uitgebreide Validatie (EV)

 • Op standaard gebaseerde benadering van authenticatie, die het hoogste authenticatieniveau vertegenwoordigt voor SSL-certificaten
 • Binnen 1-3 dagen geleverd
 • Handhaaft browser en bedrijscompliance

Ideaal voor gevoelige webpagina's, waaronder e-commerce, online bankieren, accountaanmeldingen

Denk aan EV als het verkrijgen van een paspoort - veel strengere processen, langere doorlooptijden en meer verificatie van wie je bent dan met een bibliotheekpas of rijbewijs. Internationaal erkend als de meest vertrouwde manier om uw identiteit te verifiëren.

Meer info over Uitgebreide Validatie Certificaten
 • RapidSSL

  RapidSSL®-certificaten helpen u de transacties van uw klanten veilig te houden met tot 256-bit gegevensversleuteling en websiteverificatie. Koop een certificaat en bespaar door inschrijving met geautomatiseerde validatie van domeinbeheer. Het beste van alles is dat onze SSL-certificaten tot de meest betaalbare in de branche behoren. We houden onze kosten laag en geven de besparingen aan u door.

  from
  €14,98EUR/jr
  Kom meer te weten
 • GeoTrust QuickSSL Premium

  Beveilig uw website snel. GeoTrust® QuickSSL® Premium-certificaten zijn een van de snelste manieren om online transacties en applicaties met SSL te beschermen. Met een automatisch authenticatie- en uitgifteproces duurt het slechts enkele minuten om uw QuickSSL Premium SSL-certificaat te verkrijgen. Daarna is het beheren en vernieuwen van uw certificaten een fluitje van een cent. Met GeoTrust krijgt u goedkope SSL zonder concessies te doen aan gemak, keuze of betrouwbaarheid.

  from
  €64,98EUR/jr
  Kom meer te weten
 • GeoTrust True BusinessID

  Business-class SSL - alleen beter. Als het gaat om het selecteren van SSL-beveiliging voor uw bedrijf, heeft u veel keuzes. Met GeoTrust is de beslissing eenvoudig. GeoTrust® True BusinessID SSL-certificaten laten uw klanten weten dat uw site betrouwbaar is en dat u hun beveiliging serieus genoeg neemt om uw certificaat van een wereldwijd vertrouwde certificeringsinstantie te krijgen.

  from
  €81,48EUR/jr
  Kom meer te weten
 • DigiCert Secure Site

  Bescherm uw website of e-mailverkeer met industriële 2048-bit encryptie met een Secure Site SSL Certificaat.

  from
  €355,95EUR/jr
  Kom meer te weten
 • DigiCert Secure Site Pro

  Met Secure Site Pro biedt SSL een certificaat met hoge zekerheid en extra functies voor uitgebreide websitebeveiliging.

  from
  €885,95EUR/jr
  Kom meer te weten
 • GeoTrust True Business ID with EV

  Maak een sterke beveiligingsverklaring met de groene adresbalk. GeoTrust® True BusinessID met EV (Extended Validation) is ons premium SSL-beveiligingsproduct van bedrijfsklasse en bevestigt visueel het hoogste niveau van authenticatie dat beschikbaar is onder SSL-certificaten. De groene balk zegt het allemaal. Websitebezoekers merken echt wanneer de adresbalk groen wordt in hun goed beveiligde browsers en het organisatieveld begint te draaien tussen uw bedrijfsnaam en GeoTrust.

  from
  €147,48EUR/jr
  Kom meer te weten
 • DigiCert Secure Site EV

  Secure Site Extended Validation (EV) SSL-certificaten beschermen uw meest waardevolle activa - uw klanten en uw merk - tegen phishingfraude en online fraude.

  from
  €885,95EUR/jr
  Kom meer te weten
 • DigiCert Secure Site Pro EV

  Secure Site Pro EV SSL is de hoogste authenticatie met extra functies voor uitgebreide websitebeveiliging en robuuste bescherming tegen identiteitsgerichte aanvallen.

  from
  €1.334,95EUR/jr
  Kom meer te weten
 • RapidSSL Wildcard

  RapidSSL® Wildcard-certificaten helpen u meerdere subdomeinen te beveiligen met één goedkoop SSL-certificaat afgegeven aan * .uwdomein.com. Bescherm de persoonlijke gegevens van uw klanten met tot 256-bit encryptie. Geautomatiseerde validatie van domeinbeheer maakt siteverificatie een fluitje van een cent. Bij RapidSSL geloven we in het bieden van de SSL-bescherming die u nodig heeft tegen een concurrerende prijs.

  from
  €122,48EUR/jr
  Kom meer te weten
 • GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

  Beveilig uw domein en alle subdomeinen van hetzelfde niveau snel. GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard-certificaten zijn een van de snelste manieren om te beginnen met het beschermen van al uw subdomeinen op één enkel certificaat. Ons geautomatiseerde e-mailauthenticatieproces betekent dat u uw certificaat binnen enkele minuten ontvangt. Met QuickSSL Premium-wildcardcertificaten krijgt u onbeperkte subdomeinen en op een onbeperkt aantal servers - één certificaat dat zich aanpast naarmate uw bedrijf groeit.

  from
  €217,48EUR/jr
  Kom meer te weten
 • GeoTrust True Business ID Wildcard

  Vereenvoudig het certificaatbeheer met het gemak van een Wildcard-certificaat. Met GeoTrust® True BusinessID Wildcard-certificaten kunt u meerdere subdomeinen beveiligen op één enkel certificaat, waardoor de beheertijd en -kosten worden verminderd. Of het nu de startpagina van uw bedrijf is of de hostnaam van uw mailserver, het beschermen van gevoelige informatie is uw doel - en dat is ook ons doel.

  from
  €361,48EUR/jr
  Kom meer te weten

FAQ

Wat is een SSL Certificaat?

SSL-certificaten maken gegevensversleuteling op internet mogelijk en verzenden die beveiligd van webserver naar een browser. Met SSL kan uw website het https-protocol gebruiken en een hangslot in de webbrowsers van eindgebruikers weergeven om aan te geven dat de verbinding veilig is.

Waarom heb ik een SSL-Certificaat nodig?

SSL-certificaten zijn een essentieel onderdeel van het internet. Ze coderen niet alleen de communicatie tussen uw computer en de server waarop een website zich bevindt, maar ze zorgen ook voor verificatie dat een site is wat hij beweert te zijn.

Wat zijn de verschillende soorten SSL?

Er zijn 3 verschillende controleniveaus waarop SSL-certificaten zijn gebaseerd. Domein Validatie (DV), Organisatie Validatie (OV) en Uitgebreide Validatie (EV). Het belangrijkste verschil tussen de soorten certificaten heeft betrekking op de informatie die de certificeringsinstantie, RapidSSL, GeoTrust en DigiCert nodig heeft en valideert om een certificaat af te geven. De hogere certificaatniveaus vereisen meer informatie en worden vaak weergegeven in de browserbalk. EV SSL maakt bijvoorbeeld de browserbalk groen en geeft de organisatienaam weer aan bezoekers om meer vertrouwen te wekken.

Wat is een Wildcard SSL Certificaat

Een Wildcard SSL-certificaat biedt dezelfde coderings- en authenticatiefuncties als andere SSL-certificaten, maar kan ook worden toegepast op een onbeperkt aantal subdomeinen van een website. Een Wildcard SSL-certificaat ondersteunt zowel het hoofddomein (example.com) als de subdomeinen (map.example.com). Kom meer te weten

Wat zijn de voordelen van een EV SSL-certificaat?

EV, of Uitgebreid Validatie, is de hoogste klasse SSL die momenteel beschikbaar is en geeft uw website meer geloofwaardigheid en vertrouwen dan andere SSL-certificaten. Ze bevatten functies zoals de groene adresbalk en weergave van uw bedrijfsnaam waarvan is bewezen dat ze het vertrouwen en het consumentenvertrouwen vergroten.

Wat als ik al een SSL-certificaat heb?

U kunt op elk moment bij ons overstappen. We bieden zeer concurrerende prijzen en als u al een bestaand certificaat heeft, voegen we de resterende geldigheid die u heeft toe aan uw bestaande SSL-certificaat van de concurrent tot een maximum van 12 maanden. Kom meer te weten

Onze SSL-certificaten zijn van enkel van de meest betrouwbare merken in online beveiliging.